Аула празнува своя 10-ти рожден ден!

Тази година, на 12.12., Аула отбеляза своя 10-ти рожден ден.

От идея, която в началото на мнозина се струваше абсурдна, днес Aula.bg е най-големият център за онлайн компютърни обучения в България.

Преди 10 години тази методика на обучение беше непозната и нова, което провокира скептиците. Често чувахме как никой не би се записал на онлайн курс и целият ни труд би бил на вятъра.

Но не беше! Днес, 10 години по-късно, Аула може да се похвали със своите:

  • 372 хил. потребители;
  • 57 компютърни курса;
  • 4,3 милиона посещения за изминалата година.
Малка част от ключовите моменти в развитието на Аула

Аула успя, благодарение на всички отдадени на мисията хора – преподаватели, екип и разбира се – вие, курсистите на Аула, без които всичко това нямаше да има смисъл и да бъде възможно.

Вярваме, че най-доброто тепърва предстои. Мисията ни да помагаме на вас да развивате компютърните си умения, да бъдете по-ефективни и продуктивни в работата си, да бъдете по-уверени в знанията и възможностите си, е тази тънка червена нишка, която ни води напред.

Екипът на Аула ви благодари и ви пожелава да не се отказвате от мечтите си, само защото някой ви е казал, че няма да се получи!

3 thoughts to “Аула празнува своя 10-ти рожден ден!”

  1. ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! С БЛАГОДАРНОСТИ ОТ ВАШ СТУДЕНТ!

  2. Честита кръгла годишнина!
    Десет години са си доста стаж и в живота, и в обучението, и в общуването… И над 350 000 потребители е значителен брой почитатели. Ние потребителите сме наистина Ваши почитатели, щом оставаме и продължаваме да сме с Вас.
    Благодаря Ви, че Ви има! Благодарна съм на съдбата, че любопитството или любознателността ме срещна с Вас и аз също останах заедно с другите, докоснали се до магията, наречена Аула! Продължавайте все така с професионализъм, уважение и зачитане да сте с нас! Желая на екипа Ви живот и здраве, дръзновение и възторг от всичко, което правите, радост от срещите си с нас, макар и задочно и много успехи! А след още 10 години, живот и здраве да е, пожелавам да удвоите потребителите си от 2021г.!
    С уважение към Вас Рада Бояджиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.