Как се моделира перде, прихванато с панделка по средата?

3ds Max
3D Моделиране
3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX
Рендериране

Здравейте, бихте ли ми казали с кои инструменти или модификатори мога да направя перде, което не е свободно падащо, е прихванато по средата с панделка? Не видях подходящ урок под който да задам въпроса, затова избрах този. Благодаря - Ралица

Здравей, Има Модификатор Cloth който е за създаване и симулиране на тъкани но не знам дали е възможно точно той да се справи и до колко с такава задача. Аз се пробвах да направя подобна завеса, и горе долу това се получи: Панделка не можах да направя, не знам как :)... Другата страна на нещата. Тази завеса е правена в друго приложение - Marvelous Designer и от там е експортвано към макса. Тази програма е изключително лесна за симулации на всякакъв текстил, на покривки, на завивки и на какво ли още не.

Благодаря много, Георги, ще пробвам. А ако разбереш за панделката, моля те покажи как става.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.