Време за развитие. Как успешните фирми се справят по време на криза [изследване]

Защо сега е правилният момент да инвестирате в ефективността на служителите си?

Попаднахме на изследване от Harvard Business Review, в което те анализират действията на 4 700 компании по време на криза и успехът им след нейния край.

Данните показват, че компаниите, които се фокусират върху увеличаване на ефективността на екипа, регистрират най-висок дългосрочен ръст. Те виждат ръст в продажбите 2.5 пъти по-висок от този на други свои конкуренти, които силно ограничават разходите.

Това е силно доказателство, че правилният момент да инвестираме в продуктивността на служителите е точно сега – особено ако те имат по-ниска натовареност и могат да отделят повече време за своето развитие.

Как “Аула” помага на малките бизнеси днес?

Помислихме как ние от “Аула” можем да помогнем на компаниите в тази ситуация и решихме да предоставим допълнителни отстъпки засредни и малки бизнеси, които искат да надградят потенциала на своите служители.

За нашите B2B клиенти предлагаме групов фирмен достъп до обученията на “Аула” и в зависимост от големита на екипа те получават допълнителна отстъпка от цената.

Отключете потенциала на служителите си

Достъпът до онлайн платформата на Аула струва средно около 1% от месечния Ви разход за професионален специалист – а сега сумата е и по-ниска.

Източник: Проучване HBR

Свържете се директно с нашия Мениджър Ключови Клиенти – Радослав Радоев на тел. +359 884 90 60 67, за да разберете как можете да използвате допълнителни фирмени отстъпки за обученията на Аула и да удвоите ефективността на своите служители!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.