Каква е разликата между векторно и растерно изображение

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Тест за преминаване към следващия урок

 
До каква степен може да увеличим обект в илюстратор?
до 300 ppi
до 6400%
Няма ограничение в увеличаването на обекти
Kолкото ни позволява резолюцията на екрана

Въпроси и отговори

 • От къде мога да изтегля програмата?

  Mariela Rangelova:

  Може ли да попитам от къде мога да изтегля програмата безопасно, тъй като софтуера ми не е легален. Ако имате идея и за Коръл Дроу, Индизайн и Фотошоп на същия принцип, ще съм много благодарна да ми помогнете :) ?

  Todor:

  Можете да го купите от сайта на Адоби.

  Milena Svetoslavova:

  мисля, че не е задължително да се купува и може да се изтегли пробна версия - free trial от съответните сайтове на Adobe, Corel и т.н., само че спира да работи след няколко месеца

  Марио:

  Има и безплатни (кракнати) версии в Замунда, но преди да свалите дадения торент прочетете коментарите, защото някои имат бъгове. Аз лично ползвам Мастър Колекшъна (Addobe Master Collection) - там има инструкции как да си кракнете желаните програми, правете както е описано и всичко работи на 100% безплатно. Аз ползвам Фотошоп, Илюстратор, Флаш, Индизайн и Бридж от този торент. Успех!

  Тодор Тодоров:

  Адоби спира работа след 15 - 30 денна, но изборът на Triial версия е в повечето случай лош избор, защото някои функции не могат да се активират, а искат закупуване на продукта. Корела е още по строг в това отношение. Избор на на ДЕМО версия е лош метод. ;)

 • Защо програмата която изтеглих не е със същата визия като вашата?

  Бригита:

  Програмата е точно тази, която ви е препоръчвате After Effects CC 2015

  Peter:

  Тук не говорим ли за Илюстратор?


  Лъчезар Николов:

  https://thepiratebay.se/torrent/13584973/Adobe_Master_Collection_CC_2015_(RUS-ENG)_Update_3_by_m0nkrus-_T - целият пакет :)

  Даниела Найденова:

  Описанието в интродукцията е за After Effects, не за Illustrator, моля модераторите да го коригират, за да не се бъркат нещата :)

 • Може ли да ползвам 20 безплатни урока?

  Виктория:

  Здравейте! Прекратихте ли практиката за първите 20 безплатни урока, защото имам интерес към тази програма, но не ми зарежда видеото.

  Мария Балева:

  Здравей, винаги може да се регистрираш в сайта и да гледаш първите два модула от курса за срок от 30 дни, напълно безплатно. Ако нямаш достъп до уроците, пиши на имейла maria@aula.bg, за съдействаме.

 • Здравейте

  Петър Йовчев: