Ранг 3
АБОНАТ

Даниела

Присъединил се: май 2020
					
Customer Servicе Representative
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

5300

 
Постижения

48

за седмица 0
Изгледани уроци

232

за седмица 0
Харесани отговора

2

за седмица 0
Общо отговора

7

за седмица 0
Въпроса

1

за седмица 0
Последвани

5

 

Интереси

Microsoft Excel MS Word MS PowerPoint Електронни таблици Тайните на Excel MS Project Управление на проекти с MS Project Професионални навици за развитие Самоусъвършенстване Трикове и тънкости с Windows 10 Анализи с Excel Бизнес анализи Бизнес анализи с Power BI Пивот таблици Excel Pivot & Power Pivot SharePoint екипно сътрудничество Outlook

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер
1
Wordpress
1
Microsoft Windows OS

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Богатството на образованието
Страхотна екипна работа
Много добър приятел
Добър приятел
Непрекъснато израстване
Научихте 150 урока!
Записани осем курса!
Пет влизания за една седмица!
Потенциал!
Образованието е ключът
Научихте 120 урока!
Инвестиция в знания
Научихте 100 урока!
Нощна птица!
Обучение под пара :)
Научихте 80 урока!
Продължаваме напред
Записани седем курса!
Научихте 40 урока!
Най-мощното оръжие
Добра екипна работа
Благодарност
Три влизания за една седмица
Научихте 20 урока!
Научихте десет урока!
Научихте пет урока!
Добро начало
Записани шест курса!
Записани пет курса!
Записани четири курса!
Връзка с Facebook
Профил със снимка
Записани три курса!
Записан втори курс!
Здрав напредък
Който дава живот на ума и знанието, той не умира
Имейл новини. Ниво 3
Имейл новини. Ниво 2
Имейл новини. Ниво 1
Доказани знания
Стабилен напредък
Напредък
Който се учи, той ще сполучи
Напред, напред, напред
Първи стъпки

Последни форум дискусии

Здравейте има опция. Отивате в rules, manage Rules&Alerts, Отваря се прозорец отива се на new rules. В края на прозореца иам "apply this rule on message arrives - натиска се на people or public group " - тук се слага имейла адреса на човека от който получавате имейл. след това се натиска "move it to the specific folders" и се избира папката в която искате да отива дадения имейл. След това се натиска next наколко пъти, защото се показват допълнителни екрани в които може да се сложат допълнителни настройки за този rule. Ако не искате, само next докато не ви даде ок. Мисля че ще успеете, късмет!
маркира се колоната в която са датите, след това се отива на date (от лентата за командите), sort. като се натисне сорт се отваря един прозорец в който се слагат кеитериите по които искате да се направи сортирането. column - посочва се колоната, ако колоната има наименование се кликва на наименованието (има падащо меню). Ако датата е част от голяма таблица, то трябва да се маркира цялата таблица, за да може всички данни да се сортират към правилната дата sort on - cell values order - oldest to newest
Целта ни в Аула е да има качествено обучение за всеки един професионален софтуер. Използвайте тази тема, за да споделите какви обучения бихте искали да видите. Гласувайте за изброените обучения и ще организираме курс за най-популярните. ![](https://upload.aula.bg/screenshot1a3d30-aa25006b.jpg) Отговорете на темата, като започвате с тези три символа преди името на софтуера, за да се удебели: ``` ### Име софтуер <-- само един софтуер ``` Ето само малка част от софтуерите, за които сте ни питали по имейл: File Maker Pro, Edius Pro, MS Visio, ArtCAM, Davinci, Nuke, Houdini, Animate CC, MarvelousDesigner, Dreamweaver, Sonar, Blender, AutoLISP, Eagle Professional, Melodyne Studio, ARIS Express, Rhinoceros, Anima 2D, Lightroom, gemCAD, ZBrush, Tower, CATIA V5... Предполагам разбирате сега, защо предприемаме гласуване :) ***Важно!*** Гласувайте за софтуер, не дублирайте темите. За да пазим темата подредена, молбата ми е да има само едно предложение за софтуер. Ако искате да добавите софтуер, но друг вече го е предложил, просто гласувайте на неговата/нейната тема. Администратор ще скрива дублираните предложения, за да пазим темата по-чиста. Всеки нов софтуер е отделен отговор, който може да предложите, за да се гласува за софтуерите по отделно.
Microsoft Teams