Ранг 2
FREE

инж. Симеон Михайлов

Присъединил се: септември 2017
					
Графичен Дизайнер, 3D проектиране, 2D чертане, анимация
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

1770

 
Постижения

23

за седмица 0
Изгледани уроци

75

за седмица 0
Харесани отговора

6

за седмица 0
Общо отговора

6

за седмица 0
Въпроса

4

за седмица 0
Последвани

10

 

Интереси

Photoshop AutoCAD 3ds Max Adobe Illustrator Adobe After Effects

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер
2
Adobe Illustrator

Записани курсове


Завършени обучения

PDF удостоверения могат да се се свалят от лични настройки и документи.

Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Имейл новини. Ниво 1
Потенциал!
Най-мощното оръжие
Страхотна екипна работа
Здрав напредък
Научихте 40 урока!
Добра екипна работа
Връзка с Facebook
Благодарност
Който дава живот на ума и знанието, той не умира
Три влизания за една седмица
Научихте 20 урока!
Стабилен напредък
Доказани знания
Профил със снимка
Научихте десет урока!
Който се учи, той ще сполучи
Напредък
Научихте пет урока!
Напред, напред, напред
Първи стъпки
Добро начало

Последни форум дискусии

Здравей! Имаш няколко варианта да превърнеш цвета в CMYK. Единият е, когато кликнеш на дадения цвят (обект), от панела Color кликни на малката иконка най-горе вдясно и промени цвета на RGB,CMYK и т.н., другият е от File>Document Color Mode>CMYK/RGB, а третият е когато извършваш Export след кликване на Save излиза още едно меню, където можеш да промениш цветовата палитра от RGB на CMYK в зависимост от това, за какво ще използваш файла. Ще се радвам ако съм помогнал!
Здравей! Не знам с каква версия на Illustrator работиш, прилича на CS6 но явно панелите ти са разместени от самата програма, панела Layers ти е точно отдолу под този, който си посочил (Asset Export, Layers, Artboards), ако за напред не можеш да намериш някой от панелите, кликаш на Window и избираш съответния панел (всички са там).
Здравей! Това се получава, защото най-вероятно е избрана още някоя фигура освен това, което искаш да групираш (като например background-a ти, на който работиш), опитай се да размаркираш всичко, което не спада към фигурите, които искаш да групираш, като задържаш клавиша SHIFT и кликаш върху обектите, които искаш да размаркираш.
Здравей! Когато си направила обект с 3D ефект, той не може да бъде завъртян с Rotate Tool, затова трябва да отидеш на панел Apperance и да кликленш върху 3D Revolve на съответната фигура. Тъй като Preview ще бъде изключено автоматично, просто го кликни, за да проследиш ефекта който, искаш да постигнеш, и след тов използвай 3D куба, за да наместиш фигурата както искаш. Радвам се ако съм помогнал!
Здравей! Ако те разбирам правилно, искаш да промениш ъгъла на точно определена точка. За тази цел избери Direct Selection Tool и кликни два пъти върху желаната точка, така ще кажеш на Illustrator, че искаш да правиш промени точно по тази точка. Ще се радвам ако съм ти помогнал!