Ранг 3
FREE

Станимир Петров

Присъединил се: март 2015
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

3270

 
Постижения

31

за седмица 0
Изгледани уроци

123

за седмица 0
Харесани отговора

0

за седмица 0
Общо отговора

7

за седмица 0
Въпроса

5

за седмица 0
Последвани

0

 

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Записани седем курса!
Страхотна екипна работа
Добро утро!
Продължаваме напред
Записани шест курса!
Най-мощното оръжие
Научихте 20 урока!
Най-интересното знание
Здрав напредък
Имейл новини. Ниво 2
Който дава живот на ума и знанието, той не умира
Добра екипна работа
Три влизания за една седмица
Записан втори курс!
Записани три курса!
Записани четири курса!
Стабилен напредък
Научихте десет урока!
Доказани знания
Благодарност
Научихте пет урока!
Пет влизания за една седмица!
Имейл новини. Ниво 1
Напредък
Който се учи, той ще сполучи
Добро начало
Напред, напред, напред
Първи стъпки

Последни форум дискусии

Здравейте! Правя всичко както е показано в урока, но когато стигна до вклчване на Multi-Camera във втория прозорец (в ляво) не виждам трите видеа, а само едно. т.е в ляво и дясно се вижда едно и също. Бихте ли ме насочили къде да търся проблема с визуализацията на видеата от трите камери. Благдаря предварително.
С всички, само в урок от 8 модул се появиха всички файлове. В модул 9 имаше един урок, в който се появиха 2-3 файла и всички останали си останаха offline, което за мен е странно, при положение че се намират в една директория. ![](http://upload.aula.bg/screenshot50235c0-fe36d2fe.jpg)
Благодаря за отговора. Свалих всички файлове отново и следвам стъпките описани в 8-ми модул, но проблемът с Offline файловете си остава. При опит за локализиране на липсващите файлове резултатът е безуспешен, въпреки че посочвам директорията, в която са съхранени. Вероятно това се случва само при мен или пропускам стъпки, но както писах и по-горе, успях да намеря някакво компромисно решение за себе си с добавяне на други кадри и се упражянявам по уроците, които са представени достатъчно ясно и подробно. 25.05.2022
Аз съм заплатил пълен достъп от преди година и половина, и все още не виждам проблемът с липсващите файлове да е решен. Изтеглил съм всички архиви и проекти, но за съжаление не мога да ги свържа по описания начин в модул 1. Буквално съм се отказал и вече си правя упражненията по създадени от мен варианти. Редя си произволни клипчета по траковете, зареждам някакви аудио файлове и упражнявам това, което се показва в уроците. Вярно е че нямам база за сравнение дали се получава същото, но поне се уча да работя с инструментите. Имам една препоръка към ръководството на Аула. Организирайте секцията с въпросите и отговорите така, че да има информация кога са писани коментарите. Ако Мариела Милкова не беше писала датата, бих помислил че проблемът е още от самото начало на Аула, а се оказва че е не е точно така. 17.04.22
Очевидно от тогава никой не влиза вече, защото два пъти питам и отговор няма :)