Ранг 1
FREE

Vladimir Tzonev

Присъединил се: юни 2014
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

405

 
Постижения

11

за седмица 0
Изгледани уроци

8

за седмица 0
Харесани отговора

4

за седмица 0
Общо отговора

1

за седмица 0
Въпроса

0

за седмица 0
Последвани

5

 

Интереси

AutoCAD Формула AutoCAD Анимация

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Връзка с Facebook
Профил със снимка
Имейл новини. Ниво 2
Благодарност
Научихте пет урока!
Напредък
Напред, напред, напред
Имейл новини. Ниво 1
Първи стъпки
Добро начало

Последни форум дискусии

Здравейте г-н Цукев! <br/>Позволявам си и аз, начинаещият, да изкажа мнение: <br/>1. Курсът е "ВЪРХЪТ"!!!! <br/>2. В периода, когато се чудех как и откъде да уча AutoCAD, попаднах на подобен курс на братята руснаци - "Интерактивньй курс AutoCAD 2007", например (такава версия намерих). Курсът се водеше по абсолютно същия начин - аудио урок на това, което лекторът правеше на екрана. До тук - нищо ново! Но... <br/>3. Най - интересното за мен беше, че всичко, което изговаряше и обясняваше лекторът, го имаше и в текстови вид - една иконка, с буквата "Т", натискаш я и всичко се показва в прегледен текстови вид със снимка на всичко, което става на екрана - команди, тяхното изпълнение, падащи менюта, как изглежда скицата или чертежа - също, като в учебник. Удобното тук е, че си отворил съответната версия, изпълняваш точка по точка всичко написано, препрочиташ, сверяваш с картинките в текста, каквата се е получило и т.н. Мисля, че схвана мисълта ми, нали !? <br/>4. Такова допълнение би било отговор и на въпроса на Галина Димитрова, в смисъл, че когато ти се наложи, може да си го препрочиташ и т.н. <br/>Поздрави: <br/>Златко Недев <br/>гр. Пловдив
Много съм учуден, много искам да усвоя това изкуство, но нямам нужното време! А вие продължавате да ми оказвате внимание! Благодаря ви!