Ранг 2
FREE

студент Erika

Присъединил се: октомври 2019
					
Технология на дървесината 
Постоянство
бета

1

най-дълъг период: 1 дни
Аула точки

1575

 
Постижения

23

за седмица 1
Изгледани уроци

45

за седмица 2
Харесани отговора

0

за седмица 0
Общо отговора

3

за седмица 0
Въпроса

1

за седмица 0
Последвани

0

 

Интереси

AutoCAD Формула II CAD/BIM Проектиране Личностно развитие Мотивация Полезни навици

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Който дава живот на ума и знанието, той не умира
Записан втори курс!
Най-интересното знание
Научихте 20 урока!
Научихте десет урока!
Научихте пет урока!
Стабилен напредък
Доказани знания
Връзка с Facebook
Профил със снимка
Пет влизания за една седмица!
Който се учи, той ще сполучи
Три влизания за една седмица
Напредък
Напред, напред, напред
Добра екипна работа
Благодарност
Добро начало
Първи стъпки

Последни форум дискусии

Здравейте и добре дошли в новото предизвикателство, което организираме в Аула. Това е 21-дневното предизвикателство за създаване на нови навици. Ще използваме възможността, за да започнем годината с летящ старт и да си създадем навика да учим и да се развиваме с нещо ново всеки ден. Да изграждаме навици е едно от най-ценните умения, които може да придобием. В това предизвикателство ще споделим нашите изследвания и опит над 15 години по темата навици. В допълнение, една от целите, които всички хора под една или друга форма имат е цел "за растеж". За това в продължение на 21 дена ще се учим как да създаваме нови навици и започваме с навика "да учим по 1 урок всеки ден". В нашият случай това е около 5мин - време, което вярвам всеки има, стига да поиска да го има. ![](https://upload.aula.bg/screenshot3234faf-960f6f71.jpg) Независимо дали имате безплатна проба или абонамент с пълен достъп, може да се включите и да учите по 1 урок всеки ден. ### Какво представлява предизвикателството: 1. Започваме 18 януари; 2. Всеки ден ще получавате по един кратък, но много ценен съвет или стратегия как се изгражда навик; 3. Изпращаме тези уроци по имейл, който служи за мотивация и напомняне; 4. Ще изпращаме уроците 21 дена - всеки ден по един кратък имейл, след което ще спрем тези имейли; 5. Важно! В тези имейли няма промоции, спам или каквито и да е било оферти. Ще изпращаме само чиста стойност; 6. Може да си запазите имейлите и след това да ги ползвате за създаването на друг навик. Ако виждате това във форума и не сте се записали изрично, все още не участвате. В предизвикателството участват само тези, които изрично са се записали на тази страница: [21-дневни предизвикателство "Успех по навик"](https://aula.bg/p/navik/) Споделете под тази тема дали идеята ви харесва, защо участвате или какво е вашето намерение за предизвикателството? Може да задавате и въпроси, ако имате такива за предизвикателството
Обичам предизвикателствата и вече тръпна в очакване ! Полезни навици - очаквам ви! =)
Здравейте , опитвам да завъртя куба с клавишната комбинация,но без успех .Версията ми е 2017 ,тепърва навлизам в материята на програмата.