Ранг 2
FREE

инж. Evtim Iliev

Присъединил се: февруари 2014
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

1350

 
Постижения

21

за седмица 0
Изгледани уроци

35

за седмица 0
Харесани отговора

9

за седмица 0
Общо отговора

9

за седмица 0
Въпроса

0

за седмица 0
Последвани

0

 

Интереси

AutoCAD Формула AutoCAD

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер
1
AutoCAD

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Връзка с Facebook
Страхотна екипна работа
Пет влизания за една седмица!
Три влизания за една седмица
Добра екипна работа
Благодарност
Имейл новини. Ниво 3
Научихте 20 урока!
Стабилен напредък
Доказани знания
Профил със снимка
Имейл новини. Ниво 2
Научихте десет урока!
Научихте пет урока!
Добро начало
Който се учи, той ще сполучи
Напредък
Напред, напред, напред
Първи стъпки
Имейл новини. Ниво 1

Последни форум дискусии

Здравей инж. Кр. Кръстев, При мен проблема беше точно този. Всичко се оправи. Отново, благодаря. приятна събота и неделя.
Благодаря за бързата и безкористна помощ. По въпроса за блоковете, те са се генерирали сами и не ми трябват. Спорен и приятен ден.
Благодаря , бързата и безкористна помощ. По въпроса за блоковете, те са се генерирали сами и не ми трябват. Спорен и приятен ден.
инж. Кръстев, искам да ви благодаря за положените Ви усилия и труд, и за начина по който поднасяте в достъпен и напълно разбираем начин за нас.Опита който имате се постига с много труд. а за да можете да го поднесете така разбираемо на нас, това е професионализъм. Малко закъснях с отговора си защото исках да по тренирам със собствени сили, това което ми предложихте във видео филма. Довърших започнатия от Вас файл. Получи се. При работата ми върху втория файл, всяка проекция от чертежа се състои от множество от под блокове, повече от два и срещам проблеми при селектирането. Та въпросът ми е как да избера всички блокове от една проекция, и ако се прави последователно, едно по едно, то в какъв ред се прави. Моля за извинение, че ви досаждам отново. Приятен ден!
Благодаря, че се опитвате да ми помогнете за решаването на проблема ми с плотирането на тези конвертирани файлове с Adobe Illustrator. Решаването на този проблем е особено важен за работата ми, защото ми трябва при всеки проект. Ще се възползвам от предложението Ви и ще ви пратя конвертираните файлове на вашия имейл адрес, за да може да погледнете проблема от близо. Възхитен съм от отзивчивостта и професионализма Ви. Поклон!