Ранг 2
FREE

Присъединил се: ноември 2015
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

2665

 
Постижения

17

за седмица 0
Изгледани уроци

26

за седмица 0
Харесани отговора

2

за седмица 0
Общо отговора

3

за седмица 0
Въпроса

1

за седмица 0
Последвани

0

 

Интереси

Photoshop 3D Моделиране Cinema 4D Adobe Illustrator InDesign Lightroom Анимация Рендериране Видео монтаж и ефекти Adobe After Effects Видео ефекти Видео монтаж Cinema 4D Ultimate

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Стабилен напредък
Доказани знания
Пет влизания за една седмица!
Научихте десет урока!
Напредък
Който се учи, той ще сполучи
Добра екипна работа
Благодарност
Три влизания за една седмица
Имейл новини. Ниво 3
Научихте пет урока!
Профил със снимка
Имейл новини. Ниво 2
Първи стъпки
Имейл новини. Ниво 1
Напред, напред, напред
Добро начало

Последни форум дискусии

Да, прав си. Общо взето мина година от инсталацията на програмата и съм забравил, че съм дал отказ на допълнителната библиотека. Ще я преинсталирам при повече свободно време. Благодаря ти за отговора.
Така се появява при мен галерията packaging: https://prikachi.com/images.php?images/96/8665096b.jpg Също така не откривам раздел bath. Раздвоен съм, защото откривам половината от нещата и те са едно към едно, друга част спрямо разликата във версиите отново се справям да открия. Тук единствено се запънах, за това реших да драсна коментарите. ''Ръчкам'' специално това видео повече от час. Какво мога да направя по въпроса относно галериите ? Също така съм на ясно, че и да ги нямам не е болка за умиране, но като тръгна да правя нещо като хората, просто искам да зная че е там, че съм го направил и научил. Това е.
Здрасти и от мен. Аз се сблъсках със същият проблем. Още от първите уроци, които гледах установих, че нещата при мен най-вече с клавишните комбинации и short-cut-и са на обратно, поради разликата във версиите. Аз ползвам R16. Първоначално се чудех, защо при мен не работят клавишните комбинации, но се оказа, че всички, които започват с например alt + ляв бутон на мишката при мен са точно обратното, тоест alt + десен бутон. Основната разлика беше в бутоните. С другите уроци установих, че има и други разлики, но винаги съм се справял. Днес прегледах всяка една папка и не открих доста от файловете, които ни разкриваш във видеото си. Например имах инфографиките, Но в папката packaking нещата стояха по друг начин. Аз не ползвам демо версия, в това съм сигурен.