Ранг 3
FREE

Dimitar

Присъединил се: април 2015
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

3160

 
Постижения

17

за седмица 0
Изгледани уроци

39

за седмица 0
Харесани отговора

5

за седмица 0
Общо отговора

7

за седмица 0
Въпроса

0

за седмица 0
Последвани

0

 

Интереси

3ds Max SharePoint

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер
5
SharePoint

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Страхотна екипна работа
Три влизания за една седмица
Добра екипна работа
Благодарност
Който дава живот на ума и знанието, той не умира
Стабилен напредък
Добро начало
Доказани знания
Добро утро!
Който се учи, той ще сполучи
Напредък
Първи стъпки
Напред, напред, напред
Записан втори курс!
Експерт

Последни форум дискусии

Здравейте, Това е малко описание на двата вида страници: - Web part page: това е страница в която има предефиниран брой от WebPart зони. В тези зони потребителя може да добави Web parts, с които да промени визията и функционалността на страницата, по желания от него/нея начин. - Wiki page - Подобни са на web part page, но в този случай няма предифинирани WebPart зони. При тези страници по подразбиране имаме обособено място, в което може да пишем текст и да го форматираме. И двата вариянта могат да се припокриват като функционалностти , но обикновенно когато ще използвате различни web parts, е по удобно да използвате web part page, а когато искате да създадете информационна страница с текст, е по удобно да използвате wiki page. Поздрави, Димитър Иванов
Здравейте, тази група е свързана с Excel sercices на сайта. Самият сервиз се използва за репорти и dashboard-ове, но ако не използвате Excel service-а, нямате нужда от тази група.
Здравей, за използването на image viewer в уеб парт е правилно да се използва снимка от уеб сайт, като може снимката да се добави в библиотека на текущият сайт и да се извика от там.
Здравейте, SharePoint e платена система и тъй като се използва в повечето случаи от големи и средни фирми, достъпът е вътрешнофирмен и се предоставя от самата фирма. Ако все пак искате да създадете личен акаунт, може да погледнете следния линк за повече информация: - https://docs.microsoft.com/en-us/office/developer-program/office-365-developer-program - https://docs.microsoft.com/en-us/office/developer-program/office-365-developer-program-get-started
Здравейте, Sharepoint e уеб базинара система на Microsoft, която се използва както от големи, така и от средни и малки предприятия. В много случаи Sharepoint се използва като вътрешнофирмена система за дадената организация за урпавление на документи, процеси, информация във формата на списъци и др. Освен това може да се използва и като система за създаване и управление на вътрешнофирмени и външни сайтове.