Компютърни курсове онлайн,
които ви помагат да пестите време

359550
+201 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2021-05-11
Тази платформа е уникална! Мога да науча много от различните курсове. Дава възможност преминаване на ново, по-високо ниво в нашите умения. Благодаря, че ви има!
2021-05-10
Благодаря на целия екип за възможността, която ми дадохте да се запозная с малка част от програмата на AutoCAD, да се запозная с Вас , макар и задочно! Независимо от факта, че вече не работя, ми беше изключително приятно да се занимавам! Мисля, че за мен Аула ще остане и ще бъде любимо място, където мога да науча нещо ново! Пожелавам Ви здраве, творческо вдъхновение и много успехи!
Бизнес анализи с Power BI
2021-05-05
Лекторът обяснява много добре!
Тайните на Excel
2021-05-04
Много изчерпателен и подробен курс.
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Блокчейн в Excel, 3ds Max и Photoshop. Ето как биха изглеждали тези софтуери, когато внедрят технологията стояща зад Биткойн. [софтуер 2.0]

Отдели време за развитие [30-дневно предизвикателство + бонуси]

Основни курсове
Тайните на Word Тайните на Excel Тайните на PowerPoint Тайните на Outlook Тайните на Access Основи на SharePoint Компютърна грамотност Трикове и тънкости при работа с Mac OS Трикове и тънкости с Windows 10 AutoCAD Формула Основи на BIM и Revit Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Solidworks Проектиране с ArchiCAD Inventor Тайните на Photoshop Фотошоп FastWeb Графичен дизайн с CorelDraw Тайните на Illustrator Тайните на InDesign Графичен дизайн с Illustrator Дигитално рисуване с Photoshop 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Cinema 4D Ultimate Анимация с Maya 3D 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Управление на проекти с MS Project Тайните на Premiere Pro Тайните на After Effects Композитинг с Fusion Eлектронна музика с Ableton Live Аудио обработка с Audition Музикална продукция с FL Studio Създаване на музикален видео клип Уеб сайтове с Wordpress HTML5 и CSS3 Основи на програмирането с JavaScript Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4 Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про
Компютърни курсове за напреднали
Анализи с Excel Пивот таблици в Excel VBA за Excel Бизнес анализи с Power BI AutoCAD Формула II AutoCAD Формула 3D Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set Solidworks за напреднали V-Ray Рендери за 3ds Max MS Project Формули Мастерклас по 3D Моделиране Photoshop Pro
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове