Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

Грешен имейл или парола. Проверете паролата, опитайте да влезнете чрез Фейсбук бутона или поискайте нова парола.
Натиснете тук, за да получите нова парола.
267758
+1,062 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
Тайните на Photoshop
2019-01-15
Курсът е много хубав; много добре е обяснено и може доста да научиш. Благодаря, Аула!!!
2019-01-11
Много добър и полезен курс! Много информация, събрана точно и поднесена с много внимание към всеки детайл от страна на преподавателя, за което мога само да съм благодарна!
2019-01-10
Много добро начинание, даващо обяснения на разбираем език. Отворено към потребителите на онлайн обучението, гъвкаво, търсещо мнения и отзиви и даващо отговори и трибуна. 
Тайните на Excel
2019-01-03
Страхотно изложение и разбираеми обяснения на материла в отделните модули. Поздравления!
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога
Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit Бизнес анализи с Power BI AutoCAD Формула Тайните на Excel Тайните на Word Управление на проекти с MS Project Фотошоп FastWeb Тайните на Illustrator 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Аудио обработка с Audition Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4 Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Проектиране с ArchiCAD Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Мастерклас по 3D Моделиране Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули Анимация с Maya 3D HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Дигитално рисуване с Photoshop Основи на програмирането с JavaScript Inventor 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Музикална продукция с FL Studio Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Пивот таблици в Excel Анализи с Excel
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове