Защо я няма камерата?

Тайните на Revit Architecture
Revit Architecture
Основи на BIM и Revit

Защо, моля не ми се появява камерата (стр. 1), независимо че влизам в раздела View и натискам на Camera от падащото меню на 3D View? Задейства ми се видео филмчето (стр. 2), но камера не се появява. Не се появяват и допълнителните менюта (стр. 3) за настройването й. Благодаря.

Защото се намирате в изглед "Sheet". Влезте в някой подов план например и ще е активна.

Благодаря. Понеже това се появи когато пуснах примера Start, с това започнах, макар че забелязах, че във видеото на урока се виждаше друго. В предишните уроци каквото се показваше в съответния пример Start, това се виждаше и в съответното видео от съответния урок, но в този урок не е така. Явно с изглед Sheet камера не се появява. Научих и това, макар и по косвен начин. Благодаря.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   
  love


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.