Може ли и с команди от клавиатурата?

Тайните на Revit Architecture
Revit Architecture
Основи на BIM и Revit

Здравейте, супер започват уроците браво. Има ли възможност, като се посочват кои икони за какво са да се споменават и кратки команди за тях от клавиатурата. Поне при мен практиката показва, че е мн по лесно и бързо, мерси.

Здравей, Марто.

Стъпка по стъпка :).

В следващите уроци, принципът да се показват (посредством ефект в програмата с която са записани видеата), и съответно да се подчертава че е хубаво да ги знаем т.к. са често използвани, кратките команди за използването на определени инструменти в Revit.

Така че преминавайки следващите уроци, ще видиш че нещата са подготвени от лектора точно по начина по който си описал че искаш да бъдат показани кратките команди.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.