Може ли файловете след уроците да се отварят и на 15?

Тайните на Revit Architecture
Revit Architecture
Основи на BIM и Revit

Какъв е начинът файловете след уроците да могат да се отварят и на по- ниска версия на програмата - например 15? Благодаря!

Всички файлове са създадени на версия 2017. Няма начин да бъдат отворени с по-ниска версия на програмата. Всичко което е показано обаче във видеата е абсолютно аналогично и в по-ниската версия.

Добре е това да се каже в началото, иначе следящите курса се подвеждат, че сваляйки файловете след урока, ще могат да ги ползват по- късно.

На страницата с информация за курса http://aula.bg/kurs-revit е посочено, че за да се отварят файловете трябва да се изпозлва версия 2017, но принципите във версиите е сходен

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.