Може ли да предложа един дру подход при изчертаване на стена?

Тайните на Revit Architecture
Revit Architecture
Основи на BIM и Revit

Преди всичко искам да благодаря за много добрият и дълго чакан курс, но искам да направя една лекичка корекцийка на която обърнах внимание гледайки видеото, а именно, че докато чертаем стена чрез линия не е необходимо да излизаме всеки път с Esc, а просто трябва да махнем отметката на chain-верига в лентовото меню, разбирасе ако искаме да чертаем стените, като отделни елементи !!!

Разбира се, това е така. Въпрос на крайна цел и как ви е удобно да модлеирате. Може да искате да изчертаете две отделни стени и след това да продължите останалите стени във "верига" т.е. изпозлвайки отметката "Chain" и тук е по-удобно да натиснете Esc първите пъти и след това да продължите да моделирате, защото ако поставяте и махате отметката ангажирате използването на мишката, а чрез Esc оставяте мишката свободна. Разбира се това е субективното ми мнение, за това са показани и двата варианта, обяснено е какво прави и отметката и клавиша Esc, оставям на всеки да намери правилния отговор за него =) Поздрави!

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.