Защо, моля, колкото и време да мине подсещането за запаметяване не се появява и не се появява, независимо че в Options съм си го настроил да ме подсеща на всеки 15 минути?

Тайните на Revit Architecture
Revit Architecture
Основи на BIM и Revit

Защо, моля, колкото и време да мине подсещането за запаметяване не се появява и не се появява, независимо че в Options съм си го настроил да ме подсеща на всеки 15 минути? Благодаря.

Би трябвало да се появява. Ако всичко сте настроили съобщението излиза. Може да сте го пропуснали. Ако изобщо не се показва е възможно да имате проблем със софтуера и да се налага преинсталиране.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.