Как да редактирам шрифта и големината на буквите на въведената информация?

Тайните на Revit Architecture
Revit Architecture
Основи на BIM и Revit

Бихте ли ми обяснили малко по подробно за редакцията на въведената в антетката информация?

Що се отнася до форматирането на текста в антетката всичко зависи от фамилията на самия чертожен лист. В този курс не се засяга подробно редакцията на фамилии. И все пак с две думи - можете да влезете в режим на редакция на фамилията, да маркирате съответния текст и от палета с настройки да изберете "Edit Type"

И след това да зададете съответните промени

Всички промени по фамилиите са предмет на друго ниво и имат своите особености и материята е достатъчна за цял друг курс.

ДА аз това го направих, но то ми променя всички въведени в антетката текстове, а аз искам да са с различно настройки. ОК, значи ще продължаваме курса, нали!

Можете да изберете Duplicate и да създадете нов тип, както при стените и промените за шрифта ще са само за този нов тип.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.