Какво бихте искали да постигнете на края на предизвикателството?

Продуктивност Време за всичко

Ще се радвам да споделите тук какво за вас означава продуктивност?

И още по-интересен въпрос: Ако има едно нещо, което ако постигнете до края на предизвикателстово, ще си е заслужавало напълно, кое би било то?

Много вълнуващ старт! Благодаря за възможността! Това, което ще взема за себе си от днешния урок е, че мозъкът е предназначен да генерира идеи, а не да ги съхранява. Често се чувствам претоварена от задачите, които мисловно съхранявам, но не реализирам достатъчно бързо или разпределям правилно. До края на предизвикателството се надявам да установя система, която да помогне да управлявам идеите си и да организирам съществуващите такива.

Това е една от концепциите, които ще прилагаме доста на практика - осъзнато да освобождаваме мозъка от информация.

Всяко нещо трябва да си има място, за да може винаги да я достъпваме, когато ни потрябва.

Ангажирам се.

Ангажирам се. Наистина имам нужда да си освободя мозъка от прекалено много информация и да съм продуктивна и пълна с енергия през целия ден. Надявам се да го постигна!

Ангажирам се! Благодаря за поканата в това предизвикателство. Наистина имам нужда от това да внеса повече организация в ежедневните си задачи, както и да се справя с вечното отлагане на накои такива. Ще ми е полезно и архивирането и съхраняването на файлове и информация, понеже в годините се натрупва много и понякога е трудно да откриеш нещо, което ти трябва. Чакам с нетърпение следващите уроци :)

Ангажирам се!

Ефективност. Питър Дракър е дал определението.

Вълнуващо предизвикателство, с което с удоволствие се ангажирам. Имам нужда да освободя мозъка си от натовареността и ненужната информация, като направя място за нови идеи. Със сигурност по-добри познания по отношение на организацията на времето, подредеността и съхранението на файлове и информация , както и по-добра ефективност ще са ми от голяма полза. Благодаря за възможността!

Ангажирам се!

Ангажирам се. Благодаря ви за възможността да се включа в това предизвикателство. Много ми хареса мисълта ,, мозъкът е за да генерира идеи ,не да ги съхранява ". Понякога се събуждам нощем смисъ

с мисълта, че съм забравила нещо важно и не мога да си почина. Искам да справя, но не за сметка на спокойствието ми. Надявам се да успея.

Ангажирам се. Това е ценно обучение. Благодаря за идеята. Винаги подреждам файлове, папки и все ми е разхвърляни. Понякога имам и дублирани файлове, снимки както в служебната поща така и в личният ми бизнес с АкваСорс. Благодаря за възможността.

Ангажирам се! Благодаря за предоставената възможност да се включа в това предизвикателството! Надявам се да се науча да намирам време за всичко, като организирам по-добре деня си и приоритизирам задачите си.

Ангажирам се! Въведението ми беше интересно. В общи линии досега съм успявала да приотизирам успешно задачите си и да имам време за всичко, но напоследък това умение ми се губи. Може би липса на мотивация? Не мога да си отговоря, така че ще следвам уроците. Разбира се, напълно съм съгласна с твърдението, че мозъкът служи за генериране на идеи.

Благодаря на всички за споделянията. Решенията на на практика всички предизвикателства, които сте споделили, като приоритизиране, организиране на деня, файлове и т.н. са предвидени в следващите уроци :)

Ангажирам се! С времето се изгубих в приотизирането на задачите. Със сигурност нещо трябва да променя и това искам да науча - какво и как. И още нещо как да преборя отлагането! Благодаря за предоставената възможност!

До края на предизвикателството искам да се науча да поддържам мотивацията !

А какво се случва, когато се случи нещо и пропусна ден, поради други външни обстоятелства?

Надявам се, че ще придобия спокойствието от добре организирано ежедневие.

Ангажирам се! Вашите предизвикателства са много актуални за забързаното ежедневие. Надявам се да постигна вече организираността, която винаги ми е била фикс идея . Постоянно пренареждам вещи, мисли, ангажименти, файлове и все не съм удовлетворена от организацията. Надявам се да разбера какво ми убягва ....и най-вече да се преборя с отлагането. Благодаря за възможността!

Ангажирам се! Аз съм подреден човек и се надявам да стана още по-подреден, след "Време за всичко"....

Ангажирам се!

Ангажирам се! Дано след това предизвикателство наистина да намеря “Време за всичко”! Благодаря за възможността да се включа в това начинание!

Привет, инж. Цукев,

Аз лично бих желал да постигна ефективен и продуктивен начин на живот, именно затова се ангажирам с предизвикателството. Смятам, че ще е изключително полезно!

Благодаря за възможността да предизвикам себе си! Ангажирам се! Най-трудните предизвикателства са тези, които са насочени към самите нас.

Ангажирам се.

... имах един преподавател, който казваше:
- " главата е да мислиш, а молива да помниш" Ангажирам се!

Благодаря за курса. Ангажирам се. Желая да се науча как да подреждам задачите си и информацията, която се натрупва ежедневно, а времето ми е все по малко.

Да ангажирам се. Защото много ми харесва да съм с Аула.

Ще има смисъл само ако отново открия смисъл в това, което правя. Уча и работя, а личният ми живот е увиснал на втори план. Чувствам се гузно, когато излизам и се веселя. Отлагам трудните задачи и те се трупат. Така че да - ангажирам се с надеждата да променя това.

И аз се ангажирам да завърша това предизвикателство.Благодаря за дадената възможност!

Димитринка, на въпроса ти "какво се случва, ако пропусна ден": просто максимално бързо се върни в ритъма на предизвикателството.

Стъпките са малки, но са всеки ден и ако се натрупат стават много.

Ангажирам се, защото имам нужда да се събера. Да се организи

Ангажирам се с отправеното предизвикателство! Необходимо ми е да подобря организацията и управлепието на времето си. И ако устоя

Да използвам по-пълноценно времето си.

ще постигна желаното спокойствие време за себе си ! В тази връзка въпросът ми е: може ли да посочите и алтернативни подходи за оптимизация, освен избраният от Вас ?

Ангажирам се!

Ангажирам се. С организацията "на хартия" нямам проблем, но вече почти всичко в ежедневието ни е в е-вариант и ще трябва и мозъкът ни да се "модифицира" и да използва приложенията, създадени да улеснят не само работата ни, а и планирането на свободното ни време и развлечения. Мисля, че никога не е късно, да научим нещо по-рационално.

Ангажирам се !

Ангажирам се! Особено важно за мен е така да систематизирам деня си, че служебните задачи да не надделяват след работа, защото това влияе много на отношенията ми с близките, защото все имам да завърша нещо, като така съм постоянно под напрежение и трудно се организирам. Искам да имам някаква система, която да следвам и да знам, че работи

Ангажирам се! Време е за дефрагментиране на... мозъка. "Прави това, което не си правил за да се научиш."

Ангажирам се!

Ангажирам се!

Ангажирам се . Бих искала в края на курса да постигна баланс между работа и любимите неща от живота и да освободя мозъка за идеи и тяхната успешна реализация. Благодаря за тази възможност! Желая успех на участниците !

Надявам се, да придобия навика за водене на ежедневник за свършеното и за предстоящото.

На трети юни казах на глас: "Имам чувството, че вече е 99-ти юни". В резултат, на четвърти юни около мен информацията така се завъртя, че се оказах в aula.bg, видях курса "Време за всичко" и в последствие се включих в него. Чудно завихряне! Да видим къде ще ме отведе.

Ангажирам се!!!!

Емилия Макариева - учител.
Ангажирам се да наваксам пропуснатото, за да се отърся от хаоса в мисленето и действията и да "прегърна" порядъка ...

Бях и продължавам да съм ангажирана!


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация