Защо в редактора всичко изглежда наред, а реално не е?

Уеб сайтове с Wordpress

Здравейте, Попаднах на една ситуация в сайта, който си разработвам. Абсолютен аматьор съм, но се стремя да научавам нещата и да си правя промените, абсолютно сам. Вчера, обаче установих, че имам изместване от елементите на една от трите колони в секцията, която ми е в долната част на главната страница. Принципно подобни неща си ги редактирам в елементора, така направих и сега. Но се оказа, че в редактора визуално всичко си е наред и настройките и за трите колони са едно към едно. Проблемът, обаче идва от това, че при зареждане на страницата, разместването си стои. Тоест това разместване не се вижда в редактора. Реших да добавя нова колона и да прехвърля елементите (изображения с линк) в нея, но се получи същото. Смених и местата на изображенията, защото си казах, че може нещо от тях да е, но отново е същото. И реално не мога да разбера дали това не е някакъв бъг, или аз бъркам нещо.

Благодаря!

Ето разместването:

А ето и в редактора:

Възможни са много причини, но проверете първо дали нямата 1 ред/enter в заглавието "Рила", дали нямате допълнителни padding или margin за този обект, проверете responsive опциите и подобни.

Здравейте, Благодаря за отговора! Още тогава опитах с други имена, други кутийки с изображения, изтриване на колони, поставяне на нови. Но все така си стоеше. Бях готов да махна цялата секция, защото това бие на очи и дразни, но при разговор с потребители на сайта, се оказа, че тези картинки с линкове са им полезни и се отказах. Сега даже и на мен не ми прави впечатление :)


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация