Може ли 

Revit Архитектура

да ъпдейтна неофициална версия на Ревит от официалния сайт, както е показано в линка https://knowledge.autodesk.com/support/revit-products/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/Installing-additional-Revit-content-libraries.html, без това да има негативни последствия.

Аула не е дистрибутор на програми, а още по-малко на пиратки такива. Затова тук няма да получиш отговор на този въпрос.

Здравей,

Както и по-горния коментар е посочено, в Аула може да намериш отговори на въпроси свързани с това как може да използваш софтуеарите разумно така че да ти спестяват време, отговори на казуси възникнали в самият процес в различните сфери на прилагане на дадените софтуери.

От къде си набавяте софтуера и какво точно инсталирате на компютъра си зависи от вас.

Отговора дали ще има негативни последствия за компютъра ти ако използвате нещо нелегално ... това което инсталирате зависи от вас и вие помате риска и отговорността на това какво инсталирате на компютъра си.

Това което бих препоръчал, ако не ползвате комерсилано software - a, а искате да се научите да работите с него е от *официалният сайт *на Autodesk да използвате учебната версия (мисля че лиценза ѝ е 3 години), която има някоя друга орязана функция, НО ще сте сигурен че всичко друго следва да работи и няма да навреди на компютъра ви :) ... Това е само препоръка.


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация