Дали разликата е от версията?

Microsoft Excel Пивот таблици Excel Pivot & Power Pivot

Здравейте, при мен в командата Extract липсват Text before Delimiter, Text after Delimiter, Text between Delimiters. Това от версията ли е? Успях да направя упражнениято чрез Split Column, но все пак ...

Определено, разликата идва от версиите. Предполагам, че работите с версия 2013. Също така причината за разликата във файла, който ми изпратихте. Сигурно вече може да направите разлика между основните, важните неща и малките "препъни-камъчета". Продължавайте все така усърдно напред!

Съжалявам за прибързания отговор, който не е коректен. Команда Extract във версия 2013 също включва Text before Delimiter, Text after Delimiter, Text between Delimiter. Каква е версията, с която работите? Може да проверите с команда File --> Account --> About Excel за версии 2013 и 2016. За съжаление не мога да проверя за останалите версии.

Версията е Microsoft Excel 2016 MSO 64-bit, като част от Microsoft Office Professional Plus 2016

Здравейте! Имам същия проблем като Десислава Дженкова. Дали има решение?

Здравейте, за първи път срещам този проблем - липсващи команди в Power Query. Отделих време и се порових в интернет, проверих на няколко компютъра - всички команди в Extract. Съжалявам, но не мога да открия причината. Ще се радвам да споделите, когато намерите решението. Продължавам да търся и ще споделя веднага, когато открия причината.

Microsoft Office Professional Plus 2016 Excel При мен липсва команда Extract


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация