Здравейте, от скоро съм с AUTOCAD 2015 и забелязвам че в тази версия не може да се превърнат иконките на режимите (ORTHO,GRID и т.н) в текст както е на видеото чрез едно кликване с десен бутон и подпция "Use Icons". Някакви идеи?

AutoCAD Формула 3D AutoCAD

Проблем при визоализацията (иконка/текст) на режим на чертане?

Здравей, Станислав.

След 2015 версия (включително и 2015) тази опция в AutoCAD беше премахната от Autodesk.

Доста коментирана тема тук във форума, т.к. доста хора бяха свикнали с текста долу и опредлено липсва тази опция, НО в крайната сметка така са решили така са направили :) ако искаш да ползваш тесктвоия вариатн на иконките, то имаш възможността и желанието ползвай 2014, честно да си призная инструментите които ползвам от 2018 и ги ням в 2014 са не повече от 5 на брой, НО ми пестят време.

Препоръката ми е да ползваш по новата версия и да прикваш с по-новото т.к. вероятността нещо старо, което е премахнато да се върне не е чак толкова голяма.

Зависи от теб :)

Благодаря за бързият отговор Краси! Мисля да те послушам и да продължа напред, все пак трябва да се надграждаме, както ние така и софтуерните технологий. Хубав и усмихнат ден ти пожелажам.

Моля!

Супер е че искаш да надграждаш знанията с още и с още ... Поздравеления!

Продължавай все така! :)

Иконките са нещо като йероглиф - комресиран текст. Ако позволите съвет - не заменяйте стара версия със следващата поред, а след 2 или номера.


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация