Как да сменя?

Photoshop Дигитално рисуване с Photoshop Дигитално рисуване с Photoshop

Как да сменя писеца на химикалката на таблета? Вече се е изтъркал....таблета ми е Wacom

Здравей Крум! Ако към таблета имаш и поставка за писалката (както е при мен), трябва да я отвориш - тя служи като кутийка за резервните писци. Вътре би трябвало да има един метален пръстен, който играе ролята на щипка. С него захващаш писеца и го издърпваш. Новия писец много лесно, и на ръка се поставя с лек натиск на мястото на стария. В случай, че нямаш този пръстен мисля, че и обикновена пинцета би свършила тази работа, или просто нещо, с което можеш да захванеш здраво самия писец и да го издърпаш.

Ахааа...благодаря!

Здравейте. Може ли да ни насочите откъде да закупим резервни нибове за писалката и има ли разлика между различните такива?

Здравей, Габриела! Мисля, че във всеки един онлайн магазин поддържащ графични таблети можеш да намериш и резервни части и аксесоари за тях. Ползвай Гугъл търсачката и просто си подбери най - изгодният за теб доставчик. Относно видът им, има разлика - да. Ще попаднеш на стандартните черни, както и на бели писци с пружина - тя просто дава усещането за по мек натиск, можеш да си вземеш от всеки по един, за да прецениш с кой работиш най - добре:)


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация