Защо не ми работят бързите клавиши в Excel?

Microsoft Excel Тайните на Excel

при мен бързите клавиши не действат? с лаптоп съм.

Здравейте прочетох темите Ви...но сякаш моят проблем е малко по различен...аз използвам версия 2016 на ексел..но проблема си мисля ,че е свъзран с моите бутони...аз работя с лаптоп и Ф4 е бутон за смяна на мониторите ако позлвам повече от един , ...Ф12 пък увеличавам контраста на матрицата итн...и когато използвам CTRL + F2 , F4 , F5 , F12 изпозването на КОНТРОЛ по никакъв начин не променя действието на тези бутони..

Аха, ясно.

Тогава става дума за настройка на second function бутоните.

В тази тема тук е обяснено как може F1,2,3 И т.н. бутоните да се променят така че да се използват винаги с основната си цел, А не с втората като увеличаване на контраста, звука и т.н.

Защо не ми излиза $

Здравейте Георги, според мен проблема , който описвате може да се крие в самата клавиатура на лаптопа , който ВИЕ използвате. Какво се опитвам да Ви кажа.. Често се случва при използването на лаптопи , да има в клавиатурата клавиш Fn, който при натискането да отключва функциите на F1-F12,но при самостоятелно натискане на клавишите F1 до F12 се отварят други операции по подразбиране. Мойта клавиатура примерно F1 e Mute,F2 е за усилване на звука, F4, F5 и F6 са клавиши за управление на плейър , F8 ми е за смяна на екран , а F9 е search


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация