Може ли да споделя мнението си за курса?

JavaScript Програмиране с JavaScript

А дали е вярно, че програмистите на джаваскрипт ходели непрекъснато с червени очи? :-) Видях такъв колаж във Фейсбук . Господин Митев, благодаря Ви за много добре поднесения курс! Бях и на курса Ви по HTML, от който съм също с отлични впечатления. Този курс за мен беше от най-трудните, специално предишният модул. Намерих няколко видеа по темата -що е това Dom и след като ги изгледам, ще се върна пак на предния модул. За този модул един въпрос, не че е някакъв проблем. Възможно ли е скриптът да се стартира с бутон или икона, а не от менюто Files ... Както е при VBA for Excel. При мен - уиндоус 10, CS6 на фотошоп, името на скрипта не излиза от менюто, а го стартирам с browse ...

За очите въобще не е вярно - поне като се погледна в огледалото. JavaScript е един от доста ефективните езици за писане и рефакториране на код благодарение на липсата на типизация. Така че червени очи по-скоро биха се получили първо при колегите пишещи на .Net, Java, Swift и т.н. :) Радвам се наистина, че са ви допаднали курсовете. Стремежът беше да са направени достатъчно достъпни без да липсва съществената информация за основите на HTML, CSS и JavaScript. За активирането на скриптове във Photoshop трябва да ползвате папка Photoshop CS5/Presets/Scripts, за да се показват скриптовете в менюто без да ползвате Browse. За съжаление не съм открил начин за настройка на shortcut за определен скрипт.

И аз, ако може, да си споделя мнението. Изгледах курсовете за програмиране просто от любопитство. На няколко пъти съм започвала да уча програмен език и всеки път се отказвах. Но тук са така добре обяснени и се обнадеждих, че може би не съм съвсем трагичен случай. Макар, че като гледам иска се доста писане на кодове, за да дръпне човек. Благодаря :)

Радвам се много, че намирате курса за добре обяснен и на разбираем език. Благодаря за обратната връзка. Истината е, че при наличието на интерес, малко желание и някакво малко проектче, с което да започнете, може много бързо да навлезете и да започнете да програмирате ефективно. Този език за програмиране далеч не е сложен.

Благодаря за спокойното и подробно обяснение, описание и демонстрация в уроците!


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация