Как да премина от Classic към Design версия на интерфейса?

3ds Max 3D Моделиране 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Рендериране

Как да премина от Classic към Design версия на интерфейса? Аз съм с 3ds max 2017 При стартиране на програмата избрах за интерфейса Classic. Сега виждам, че вие използвате Design. Има ли разлика между тях и има ли значение с коя ще работим сега? Мерси!

Здравей, мисля че най-лесният вариант е с редакция на shortcut-a на 3ds Max ... Избери десен бутон върху shortcut-a -> Properties -> tab Shortcut. В полето срещу "Target:" пише кой файл се стартира и пътя до него/ Това е eхе файла (изпълнителният файл). След последните кавички сложи един интервал и напиши след това -df: (включително тирето и двете точки. След тов аизбери ОК на пеозореца и при следващото стартиране на Мах ще те пита кой вариант да избереш - Classic или Design.

Благодаря! Точно така се получи!

При мен не стана

Благодаря :)

Здравейте, аз при инсталиране избрах classic, искам да премина към Design, но по начина който сте описали не ми се получава. Друг вариант има ли за да го променя, защото искам да запиша курса, а в него се работи на Design? Благодаря предварително.

Здраей, по принцип начина който е описан с шорткъта, който е описан по-нагоре съм го пробвал на различни версии и работи, ако искаш пробвай пак и ако не се получи опиши стъпките по които го правиш и ще се опитаме да помагаме. За жалост не се сещам за друга алтернатива освен прейнстал.

Здравейте, направих по описания от Вас начин след кавичките поставям интервал и пиша -df: и давам ОК. След което при следващото отваряне на програмата ме пита да избера Classic или Design, избирам Design, но пак си е класик версията. Опитах и с преинстал и то няколко пъти, но без резултат. Ще Ви бъда благодарна, ако ми помогнете.


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация