Как да  изкарам стил Heading 2 в списъка със стиловете на Windows 7?

Тайните на Word

Липсва в списъка.

Ако правилно съм разбрала въпроса Ви и питате за Word, цъкате на Heading 1 и се появява Heading 2. Цъкате на Heading 2 и се появява Heading 3 и т. н

Здравейте, Диана Страка.

За да стане по-ясен въпроса ви, ако мога да ви помоля да поставите една снимка в която да се види какъв точно е проблема.

@Zenny, може би вече ти е дала отговора, който търсиш.Именно че ако цъкнеш на стрелкичката на панела Style (снимка 1 позиция 2) когато си в раздела Home (снимка 1 позиция 1), би следвало да видиш и другите стилове - Heading 1, Heading 2 (снимка 2 позиции 1 и 2).

Снимка_1

Снимка_2

Ако ги нямаш в списъка показан на снимка 2, следва да си ги добавиш в него.

Това става като кликнеш на стрелкичката в долния десен ъгъл на панела Styles (снимка 3 позиция 2), от рибън раздела Home (снимка 3 позиция 1). Следва да ти се отвори прозореца Styles показан на снимка 3 позиция 2), в този прозорец кликни на третата иконка (снимка 3 позиция 4) - Manage Styles

Снимка_3

Следва да ти се появи прозореца Manage Style (снимка 4 позция 1), в раздела Edit (снимка 4 позиция 2) следва да ти се съдържат всички създадени стилове за дадения шаблон (снимка 4 позиция 3).Тези стилове същестуват във файловия шаблон, НО не са в списък който коментирахме по-горе.Тези които не фигурират в списъка са със статут Hide Until Used, което означава че не се показват в списък докато не бъдат използвани.

*Как да промениш този статут може да видиш в тази тема тук: *

Какво е Hide Until Used?

в която съм описал казуса, само че за друг стил, аналогично е с кой да е стил в слуачая - Heading 2,3,4,......


Надявам се да съм бил полезен с отговора.


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация