Може ли да изтягля от някъде работната тетрадка във формат, който може да се редактира?

AutoCAD Формула AutoCAD

Нямам възможност да разпечатя близо 80 листа и да ги нося постоянно с мен, а много ми харесва как е структурирана тетрадката. Би било чудесно, ако е възможно да я получим в word или друг файл, който позволява да се нанасят директно отметки; да си водим записки, да отбелязваме важни неща и т.н. Благодаря!

Здравейте, как може да редактирате и използвате тетрадката може да видите в тази тема тук :

Как да ползвам работната тетрадка?

Ако искате редакцията да става през Word, както е описано в горната тема, НО версията Ви е по - стара от 2013, то в следващата тема, която споделям има дълга дискуси я по отношение на това как да превърнем един pdf в .doc файл.

Как да отворя PDF документ, създаден от компютърна програма в Word?

Надявам се да съм бил полезен с отговора.

Преди години да кажем много. Толкова много..., когато бях студент, един професор каза, че инженер в превод от латински значи "мислещ". Проверявах до сега няколко пъти по различни поводи, но не го намерих. Може би е уловка, която разказвам мъдро и аз. Разбирам проблема на пил...... , защото и аз съм го имал. Мога да кажа моя опит. Записки, ремарки, бележки, за "nota bene" и т.н. може да се правят най-добре в Word. След няколко десетки години с РС наскоро завърших и курса Тайните на Word. Препоръчвам и няма е излишен и на посветените. По няколко от курсовете на този терен ( на Аула ) съм си оформил doc на всички въпроси и отговори по уроците с качената информация. Прагматично съм изчистил взаимните любезности и другите IT екстри. Тетрадките са хубави и полезни. Другите носители още повече. Все пак въпросът е резонен, докато не като видях темата на курса. Установявам, че инж. в арх. и мех. са от различно тесто. Нека бъда извинен за прекалената досада.

Благодаря!

Здравейте. Благодаря за представената информация. Понеже бяхме на вълна конвертиране, аз също имам проблем. Когато ми се налага не мога да конвертирам формули.

Здравей Цветомира, Не е необходимо да конвертираш работната тетрадка. Можеш да я отвориш, да въведеш текстбокс и да попълваш в него това което искаш.


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация