Въпрос към урок: Въведение в курса от курс: Тайните на InDesign

Къде може да се изтегли безплатна версия на In Design

Графика InDesign Графичен дизайн Предпечат Тайните на InDesign

Здравейте, инсталирах си програмата In Design от Creative Cloud на Adobe, но тя се оказа с ограничено време на ползване до 1 седмица и после ми предлагат платена версия. Моля, кажете ми откъде да си сваля безплатна версия, пък било и с по ограничени възможности!

Драга Мирослава, опитайте като се регистрирате в сайта Zelka.org и там изискате Adobe InDesign CS6. Свалянето е опростено. Не изисква ключ. Успех!

Може ли да пуснете тези записи на по-бавни обороти - толгова бързо говорите, че не винаги се разбира какво казвате. Все пак това е лекция , а не надбягване ;)

Здравейте, Екатерина. В интерфейса на видеото има опция, за насройка на скоростта на възпроизвеждане на звука. :)

Бихте ли посочили къде се намира тази опция, защото не мога да я открия! Благодаря предварително!

(https://upload.aula.bg/screenshot5df5aac-dbfb36d5.jpg)

Аз също не намирам опцията за настройка на звука и наистина не се разбира https://upload.aula.bg/screenshot5df5aac-dbfb36d5.jpg

Можете да коригирате звука и бързината на видеото от бутоните в долният десен ъгъл:

Не. добре е всичко да се презапише, защото от бързането се появява и дефект в дикцията . Самият материал е изложен максимално ясно, добросъвестно и компетентно ! показани са и множество допълнителни трикове. Обемът не е малък и изисква корекция в самото представяне.

Привет! Благодарим за обратната връзка. До момента при изслушване на видео уроците не сме забелязали проблем с дикцията на лектора. Имаме предвид, че при забързана скорост на плейбека, може да бъде дискомфортно обучението, но заради това тя може да бъде лесно регулирана през настройките на видеото, както в предишен коментар е указано. Към момента обучението няма възможност да бъде презаписано или редактирано, защото сериозни проблеми с дикция и говор не са открити, но занапред целият ни екип ще има предвид бележката и ще обръща допълнително внимание на този аспект. Благодарим Ви за вниманието към детайлите и съветите за усъвършенстваме обучителната ни платформа.


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация