Как да работя със стилус (писалка за таблет) на Word и Excel?

MS Word Microsoft 365 Тайните на Word

Искам да си взема таблет със стилус (писалка за таблет). Искам да пиша на ръка със стилус на български език и да конвертира текста директно в печатни букви. Проверих в интернет има на Английски език, проверих и Windows 10 функцията за стилус на български е неактивна, а на Английски си работи. Постоянно ще се работи на Word и Excel. Някакво решение на този проблем?

Здравей, Исмаил.

Пробвал ли си с руски ? Самия Win 10 на български ли ти е или поне "download - нал" ли си Language пакета на Български език който е за win 10 - снимка 1 ?

Регионалните настройки на BG ли са ?

Снимка_1

Пробвай ако всичко е нагласена на български, да видиш какво ще се случи. Порпинцип когато става дума за български, нещата не са най - читавите, затова и първото нещо за кеото се сетих да те попитам е дали си пробвал с руски.

Да, сега пробвах на руски език и видях, че има пакет за сваляне на ръкопис на руски, но на български език няма. Windows-а не предлага такъв пакет за теглене. Дори когато Windows-a e на български пак не е налична тази функция. Пробвах да работя на руски и си работи и определено става и на български език. Благодаря Ви много!

https://www.itechtics.com/office-2010-service-pack-2-sp2-direct-download-links/ За потребителите на MS 2010 ;)


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация