Въпрос към урок: Примерен дизайн от курс: Фотошоп FastWeb

Как да направя линията непрекъсната?

Фотошоп Fastweb
Photoshop
Фотография
Графика

Как в 00:35 минута линията става от прекъсната на непрекъсната? 

Как точно се е случило може да каже само авторът на урока, ние можем да предполагаме ;-) 


Първоначално това, което се вижда, не е непрекъсната линия, а само маркировката на една "празна" (т.е. без цвят) селектирана еднопикселова линия. 

Тъй като не се вижда какво точно се случва от движението на курсора, вероятно преподавателят е използвал клавишна комбинация за запълване на селектирана област (Alt+Backspace).

По-точно  (Alt+Backspace) и след това (Enter) 

Еднопикселовата линия си остава , но когато селектирате на друго място виждате линията в желания от вас цвят :)

Просто авторът на урока не обяснява , той просто си действа :) Исках да се запиша на този курс ,но това ме отказа ..в почти всеки урок не разбирам по нещо!

Работя с cs6 и опитах да направя линията непрекъсната с (Alt+Backspace) и след това (Enter) ,НО ТЯ СИ ОСТАВА НЕПРЕКЪСНАТА и не мога да сложа никакъв градиен ?! :(

ОТКРИХ ГО! Дадох дясно копче върху еднопикселовата линия - Make work path...

Fill,след това Deselect...според мен.

Създавам селекция на еднопикселова линия в нов слой. След това с Alt+Backspace и Ctrl+D се запълва с Foreground color-a.

В CS4 не се получава по никакъв начин пунктира в непрекъсната линия.Изпробвах описаните варианти и нищо. При пробата с ALT + Backspase пунктира се изтри.

Защо в CS4 не намирам RevalAll - показано в урока около 0,52 сек.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.