Когато поставям графики в Word 2003, те не се виждат, виждат се само очертания... Какви настройки да направя, за да се виждат изображенията?

MS Word
MS Office
Тайните на Word

Word 2003

Когато се взема диаграма от ексел, може с обикновено копиране и поставяне да се вмъкне в уърд. При вмъкване има опция "вмъкни по специален начин" (Paste Special), тогава избираме онзи начин на вмъкване, който ни устройва (или просто пробваме всички начини). Ако желаем промените в ексел да се отразяват и в уърд, може да вмъкнем диаграмата като обект чрез команда "вмъкване (Insert) / обект... (Object...)" след което се избира ексел.
Ако е друга графика, може цветът на изчертаване да е променен на бял или да няма цвят на линията за рисуване. Може би една снимка на състоянието ще помогне да открием причината за проблема.

Благодаря, опитвах се да вмъкна снимка на състоянието, но не успявам... Не се ориентирам как да я кача - за print screen разбрах, но не мога да я кача в полето за писане, просто не става...

А снимки, диаграми и т.н не се виждат както и да ги поставям в документа!

Пробвах да кача снимка на проблема и през Firefox, но пак не се получи.

За качването на снимка тук, след като я взема с Print Screen, тук използвам Paste (Ctrl+V) и след това вдясно се появява лента с инструменти. Инструмент дискета запазва снимката към поста.
П.С. Опитахте ли различните опции за вмъкване на обекти (от Paste special)?

Благодаря. Да, пробвах! Сега ще се опитам отново да кача снимка на проблема!

Идва ми наум да не би да Ви е избран изглед различен от "Print Layoput"? View/Normal (Print layout), тоест Изглед/Нормален или предварителен преглед?

В меню View си е Print Layoput

Не мога да редактирам написаното, но добрият изглед е: Print Layout. Настройките на изгледа се управляват от меню View (Изглед - първите 4 реда на менюто).

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.