Защо пак има неясноти?

MS Office
MS Project
Управление на проекти с MS Project

Защо, моля, има разлики м/у урока и примера (разликите са показани на картинките)? Благодаря.

В примера виждам, че се говори основно за това как може да се покаже разпределението на ресурса тип "Material" вав времето.
В примера първия ден е Четвъртък, мащабирането с + и - виждам че е според размера на прозорците може да се избере дори и произволен % мащабиране за (1), за (2) линия няма да има ако днешната дата е различна от началната дата на изпълнение на задачата.
В примерният файл датите са много преди днешната затова линията я няма, мащаба за преглед зависи от инсталираната при нас програма.
Надявам се да съм помогнал.

В примера, който си отворил на твоя компютър, настройките в Timescale, Bottom Tier Units: Days и Count: 11. Това е от настройките при теб.

При мен примерно беше Count: 1. Но винаги може да се промени мащаба както ни е удобно.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.