Какво е това?

MS Office
MS Project
Управление на проекти с MS Project

Какво е това, моля? Няма го в примера. Излезе след като въведох днешна дата и повече не се маха дори и да се върна на датата, която си беше в примера. За какво е и как да го махна за да си е както в примера? Защо излизат разни неща без да сме ги викали и искали? Благодаря.

Това е колоната Indicators. Тя е много полезна, защото в повечето случаи показва скрити неща. Под скрити визирам, такива, които могат да не се забележат в Gantt Chart.

В този случай индикатора показва, че има прекъсване. Но същият индикатор алармира и за ръчно преместени задачи (т.е. задачи, които не са наместени във времето в следствие на зададена връзка).

Благодаря. Може би разбрах, т. e. индикаторът се появи понеже аз смених датата. 

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.