Може ли една констатация?

MS PowerPoint
MS Office
Презентации
Тайните на Powerpoint

Здравейте,

Разбирам, че целта на този урок е да се изпробват различни опции на програмата и на форматирането и е за упражнение. Но като човек, който често прави презентации, искам да ви посъветвам следното: ако правите презентация, текстът трябва ДА СЕ ЧЕТЕ. Ако нямате опит с програмата и дизайнерски усет, по-добре НЕ слагайте текст върху изображение.

Ако се упражнявате или си правите постове за фейзбук с цитати, или ако правите презентация за деца, тогава всякакви ефекти са ок.

Здравей, Юлия.

Много добро уточнение!

Определено си права презентациите не са много бройни ефекти от всякакъв вид избрани ЕЙ така за да покажем колко много знаем за PP.

Не са и просто булети. Определено PP презентациите са нещо, което да послужи за допълнителен ефект към това което презентира лектора. От изключителна важност е начина по който са замислени и структурирани така че да постигнат този допълнителен ефект.

Тук определно става дума за упражнение и за това всеки да се порадва на анимации и ефектите на PP :)

И определно това че презентацията с много ефекти е за деца, да определено една такава презентация би била направена от дете или за дете, НО точно така учат децата като пробват от всичко :). Затова и тук нека се пробва всичко за да се види как стой как изглежда и да се приложи в правилния момент :) .

Не виждам никакъв проблем в това да има текст върху изображение - даже е по-добре отколкото текста да е някъде в страни. Кой каза, че в презентациите за възрастни не трябва да има картинки?

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   
  love


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.