Когато записваме звук от аудио рекорд, къде се записва аудио файла и как да го намеря, защото на други компютри не върви(явно е записано в компютъра на който са създадени файловете)??? power point 2013

MS PowerPoint
MS Office
Презентации
Тайните на Powerpoint

power point 2013

Здравей, попринцип файловете записани с audio рекордера следва да се записват вътре в самия файл на Powerpoint т.е. те са Embedded.Затова и ограничението на рекорд файловете е около 50 MB.

Вариант е когато си качила Powerpoint файла на друг компютър или на флашка да си записала файла в по - ниска версия ( ppt 97 - 2003 ) и съответно по - старата версия не подържа този файлов формат - снимка 1 позиция 1 -> съотбщението показано на снимката показва именно това.

Снимка_1

Тогава файловете са се превърнали в картинки. И наистина е така отваряйки файла с по - ниска версия - снимка 2

Снимка_2

Когато селектирам иконката за да пусна аудиото, в Ribbon - a вместо контекстуално меню за звук Audio Tools имам за картинка Picture Tools.

Така че препоръката ми е ако е възможно да записваш файловете на по - висока версия и само в краен случай когато наистина си сигурна че ще ползваш файла на компютър който има само и единстветно версия 2003 само тогова намалявайте версията. Това се отнася не само за PP , ами за всички Office продукти.

Надявам се да съм бил полезен с отговора.

Благодаря много за отговора, но: Когато отида на save us ми излиза и нямам такъв прозорец. Презентацията я пратих на 3 компютъра(1 с моята версия на рр и 2 с по-стара) и аудиото вървеше само на този с моята версия. Аз трябва да го кача на CD и не знам на каквва версия ще ми го проверяват.

И има бръждене по време на аудиото.

Запиши файла на .pptx. От падащото меню " запиши като тип " избери формат pptx. Ако е за проверка .. Вероятността да го проверят на версия по - висока от 2007 е голяма, но все пак ако имаш възможност попитай .

добре благодаря!

Защо не вграждаш вместо да вмъкваш звук?

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   
  love


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.