Как да ползвам бързите клавиши при работа с мобилно устройство?

MS PowerPoint
MS Office
Презентации
Тайните на Powerpoint

Има ли възможност да ползвам бързите клавиши при работа с мобилно устройство (телефон, таблет). Shift + F5 е особено интересен за мен.

Здравей, Веселина.

Определено в мобилните устройства, голяма част от функционалността на програмите е доста по-малка спрямо тази на настолен компютър или лаптоп.

Идеята на коя и да е програма използвана през мобилно устройство е по-скоро за преглед, бърза малка промяна, коментар и т.н. .. Да в случая става въпрос именно за преглед на презентацията, което следва да се случи с SHift + F5 при нормалн и условия, НО предполагам че една от 6 - те функционалности показана с бутон в Power Point пригоден за мобилно устройство е именно бутон който да изпълни Shift + F5 ... имам предвид че наистина има толкова малко бутони че не се налага ровене из менюта, именно за да не се рови из менютата на пълната версия на PP хорат използват кратки клавишни комбинаци, НО тук с 6 - 7 бутона и два раздела най-вероятно ... опредено не са необходими клавишни комбинации.

Аз взех, че актуализирах. Сега вече, когато затворя файла и го отворя отново, се отваря прозорец, в който PP ме пита искам ли да продължа от там, до където съм стигнала предишният път и посочва номерът на слайда (Shift + F5). Преди не ставаше така и го търсех сама с яко скролиране. Понякога дори успявах да се сетя до къде съм стигнала:-)))))) Безспорно няма как да се напъха цялата функционаллност в мобилна версия. Много благодаря за отговорът, Краси!

Супер, Веселина, че си актуализирала :)

Моля, отговорът по-скоро беше насочващ именно за да поогледаш какво може да направиш по казуса. Наистина мобилните устройства са доста полезни с това че позвоялват този преглеед и бързи корекции, чрез аповете за почти всяка програма която имаме в Windows.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   
  love


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.