Въпрос към урок: Геометрични ограничения от курс: Inventor

Защо не мога да променям нищо по файловете от упражненията?

Inventor
3D Моделиране
CAD чертане
BIM
Inventor

С версия 2017 съм. Опитвам да променя нещо по файла за да се упражня и да повторя направеното в урока но не ми дава да променям файла от упражнението. Може би не правя нещо както трябва. Моля дайте съвет. Между другото същото нещо забелязах и с предните файлове към уроците.

Направете SaveAs на файла и пробвайте с новия файл. Не би трябвало да има проблем. Самият файл не е толкова важен. Опитайте се да повторите това което виждате в нов файл. По този начин упражнението ще е още по ефективно.

Така и правя но ми беше любопитно защо става така и мисля че открих отговора. Копирам файловете за упражнение в една папка която създадох за да се упражнявам, там създадох мой проект. Когато заредя файловете от друга папка където са просто самостоятелни файлове нямам проблеми.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.