Как да направя експорт на файл

CAD чертане
BIM
PSCAD
Design Expert
Проектиране
Строителни конструкции по Еврокод

Излиза съобщение, че AUTOCAD не е намерен. А имам инсталиран работещ Autocad 13 light. A как мога да инсталиран ZWCAD?

Програмите не могат да работят с Autocad Light, защото са му орязани съответните интерфейси API за връзка от други програми. Трябва да е пълната версия. Доколкото си спомням нямаше и lisp.

Последната версия на ZWCAD може да се изтегли от линка
http://proektsoft-bg.com/dropbox/ZWCAD+/ZWCAD_Plus_2015_SP2.1_ENU.exe

След export в AUTOCAD на кофражен план, при разпечатване дебелината на оранжевите размерните линии остава една и съща-около0.5 и не може да се промени.Опитвах със селектиране в слой "размери" и задаване By layer но не става?

Няма нищо специално относно тези размерни линии или този слой. Всичко е въпрос на настройки на Аутокад. Вижте какъв стил за разпечатване е зададен, ctb или stb. Дали няма набита дебелина по цвят или нещо друго.

Благодаря, ще проверя. И ощи нещо- защо не се прехвърлят в Аутокад надписите за плоча с дебелина при кофражен план и сеченията с армировки за плочи при арматурен план?

За армировките разбрах с Хref. Досега не бях прехвърляла см2 и по внимателно изучавам урока с армиране на гредови плочи, така че отпада запитването, ако се затрудня ще питам.

Защо при стартиране на Acad излизат тези таблички - нещо не съм направила правилно с мenuload и appload

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.