Защо се променя и другата площ?

AutoCAD Формула
AutoCAD

Начертал съм няколко свързани фигури - всяка от тях в отделен слой (L1...L5) - и с DataExtraction са им показани площите в таблица (сн. 1). Правя промяна на площта на фигура L1 (стр. 1 на сн. 2). Маркирам таблицата и задействам Update... Виждам, че се е променила не само площта на L1, а и на L2 (стр. 1 на сн 3), на която фигура не съм правил промяна. Защо, моля, се е променила и площта на тази фигура (L2)? Благодаря.

Моля за извинение. Промяна на площта на L2 няма, а има промяна на редовете в таблицата, видно от сн. 3 (L2 е отишло на мястото на L1 и обратно и от това ми се е сторило, че има промяна на площта и на L2). Защо, обаче, са си разменили местата в таблицата за мен е загадка.

Здравей, Ивайло.

Местата са се изменили, защото при Data Etraction е зададено първата колона да се подрежда от малко към по-голямо , съответно си аправил промяна в площ L1 и съответно L1 е станало по-голямо от L2 и местата са в таблицата са се разменили....

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.