Може ли автоматично преоразмеряване в динамичен блок?

AutoCAD Формула II
AutoCAD

Може ли по приложения screenshot да се направи така че при смяна на диаметъра да се преоразмерява автоматично чертежа, но това да бъде в динамичен блок?

Aз използвах линеен параметър и действие scale. Диаметъра се променя, но елементите променят реалните размери и това е проблем, има ли начин да се фиксират елементите и да се местят при промяна на диаметъра.

Предполагам тези оградените неща не трябва да увеличават размера си? Пробвайте с геометричните ограничения. Трябва да се изключат от действието scale и да са привързани с някое ограничение към някой от елемените върху които действа Scale действието.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   
  love


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.