КАКВО ДА ИЗБЕРА ОТ ТОВА КАРЕ ЗА КОЛИЧЕСТВЕНА СМЕТКА ЗА БРОЙКИ ?

AutoCAD Формула
AutoCAD

С 2014 версия съм, но от урока не става ясно и не знам какво трябва да се избере от това каре - в текстовия урок изглежда съвсем различно. Направила съм всички вратички с един размер в блок в слой 0, но стъпки 3 до 5 в урока са различни от моите. Ще приложа 3 и 5. Може ли да разясните по подробно за тези три стъпки ?

Здравей,


Освен във видео урока и в текстовия урок

 всяка една стъпка я  има пояснена тук в тази тема : 


http://aula.bg/question#id-109824000001Доста обширна тема между мен и Мартин Линдов в която мисля че темата за това какво се случва в отделните прозорци и каква им е идеята е доста изчерпана там. 


Нека да направим така прочети я и ако не ти се изяснят нещата за това къде точно са бройките за блоковете пиши тук ще дообесня тук в тази тема.

Добре, благодаря !

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.