Как станаха два слоя "0"?

AutoCAD Формула
AutoCAD

Не знам какво направих, но се създадоха два слоя "0" и не ми позволява да изтрия нито единия! Направих филтър с мои слоеве. След това при активиран филтър исках да проверя ако създам нов слой той ще влезе ли направо във филтъра или ще трябва да го местя. И вместо да разбера отговора...Нов въпрос - Как да се отърва от излишния слой "0"?

Затворих файла без да запазвам промените и после го нямаше въпросният слой, но това не е решение... В случая не бях правила нищо друго и не загубих нищо важно!

Здравей,

Прилича ми на Bug попринцип имена на слоевете е уникално и няма как да имаш два слоя с едно и също име, още повече служебния слой 0.

Може ли да се сетиш какви действия си извършила преди да забележиш че имаш още един слой с наименование 0.

Натиснах иконката за нов слой-дадох име " az-rigel" и на ми излязоха тези слоеве. Слоят за ригели го нямаше...

Зддравей, определено е бъг. Създавайки слоя, просто не е имало рефреш на наименованието. Чертежа който показваш определно не е натоварен, няма подложки, така че наглеждай от време на време дали няма да се получи нещо подобно, но смятам че е било нещо инцидентно.

Здравей! Благодаря за отговора. Файлът е съвсем празен. Това е темплейт файл, който си подготвям с моите настройки. А относно въпросът заради който предизвиках този бъг, като отделна тема ли да го задам? "Когато направя филтър с мои слоеве и той е активиран, след това когато създам нов слой той ще влезе ли направо във филтъра или ще трябва да го местя? "

Мисля, че открих отговора. Ако си направя филтъра по свойства, с критерий име и имената започват с еднакъв префикс например с "AZ-" би трябвало автоматично да се филтрират. В момента нямам пред мен компютър с AutoCAD, за да го проверя.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.