Как да приложа видяното в LT-версия

AutoCAD Формула
AutoCAD

Виждам, че не само аз съм с горецитираната версия на Аутокад. От коментара на "soni4ka" и отговора на г-н Цукев, оставам с впечатление, че има някакви възможности и за нас, но аз изобщо не намирам командата за стъпка 1. Моля за по-подробно обяснение къде да я търся, тъй като на показаното във видеото място я няма.

Здравейте, Даниела! Няма такава команда в ЛТ, която да прави автоматична количествена сметка. Когато зададох въпроса имах предвид командата EATTEXT, която не е за това, по-късно го разбрах. Аз лично за количества използвам командата Select similar, защото става сравнителни бързо с бързото набиране, при положение, че всички елементи са ни блокове. За съжаление не мога да помогна с друга информация. Имам доста работа и все не намирам време да се поровя повече, не може да няма начин. Намеря ли ще се погрижа г-н Цукев да предостави информацията на всички. Поздрави и успехи! 

Пропуснах да кажа, че и с BCOUNT също е доста удобна работата.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.