Ъгъл на завъртане

AutoCAD Формула II
AutoCAD

Здравейте!
Изпълнявам упражнението по същия начин, но когато вкарвам редактирания блок с параметър ARRAY в командния ред ми иска да въведа ъгъл на въртене /Specify rotation angle/. Не е проблем да посоча ъгъл, но искам да знам с каква настройка мога да променя това. Благодаря Ви предварително!

Здравей Нели,
Динамичен блок с ARRAY е в предния урок, но дори блок с ALIGNMENT може да се вкара под произволен ъгъл, независимо че е създаден с прав ъгъл за прилепване. Това става с посочената отметка в палетата на добавения скрийншот. Разбира се стрелката е голяма, защото е в метри, а масата е в сантиметри.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   
  love


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.