Защо, когато преместя времето леърът и текстът  не стоят на едно място в картината, не се движат с нея?

Видео
Adobe After Effects
Видео ефекти
Тайните на After Effects

AE CC 2015

Защо точките не се движат заедно с картината?

Здравейте,
това, което виждам от първата картинка е че имате съобщение че липсва дълбочина в картинката. Т.е. АЕ не е направил правилно камера трак-а.

Ако отворите "Advanced" опциите на 3D Camera Tracker-a, в method Used, най вероятно пише Tripod pan. Ако е така, изберете Typical от Solve Method. След това пуснете АЕ да анализира наново кадъра.

Поздрави

Защо, когато пусна AE да анализира кадъра се появява син екран и компютърът се рестартира и анализирането не стига до край.  Изчистиха ми компютъра от всички вируси, но синият екран продължава да се появявя. Може ли да ми кажете каква може да бъде причината?


Здравейте,
малко е трудно е да каже със сигурност. Възможно е да имате проблем с RAM паметта.
Ако можете влезнете в Edit > Preferences и изберете Memory. Там може да промените стойностите на паметта която ще ползва АЕ. можете да пробвате да я увеличите или намалите. Но винаги оставяйте някаква RAM за "reserved for other applications"

Защо моите стойности на RAM са много по-малки от Вашите и само RAM reserved....  може да се промени от 0,8 до 2,7 GB, но тогава RAM за AE става на 1 GB?  Как мога да увелича стойностите?

Здравейте,
ако искате да увеличите RAM паметта на компютъра ще се наложи да направите ъпгрейд. Но с колко може да я увеличите зависи много от конфигурацията Ви.
От "RAM reserved for other applications" настройвате колко RAM памет да остане за другите апликации. Т.е. за АЕ ще остане разликата. Във вашия случай 3,7-0,8 > 2,9. Може да намалите още "RAM reserved..." (ако ви позволява АЕ), но не бих препоръчал да го намалявате прекалено, защото е възможно при работа с АЕ да "забие" компютъра.

Вариант е, за да олекотите работата си при по-малко РАМ, просто да намалите резолюцията на видеото(да го пререндвате в по-малка резолюция) и да работите в по-ниската резолюция.

В най-добрия вариант, естествено, е да увеличите РАМ паметта.

Поздрави

Благодаря за информацията. Смених видеото и се получи.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.