Защо при удължаване на времето, анимацията на модификацията ми засича и не изпълнява действието докрай?

Видео
Adobe After Effects
Видео ефекти
Тайните на After Effects

Здрайвейте! Създадох проект, направих плочките, прибавих и модификатор и анимацията тръгна. Но понеже бях задала тайминг от 100 фрейма, които впоследствие ми се видяха недостатъчни и от настройките увеличих времето на 200 фрейма, след като преместих ключовете накрая, анимацията засече и не се изпълни до край. Направих и снимки, но кой знае защо не мога да ги прикача, както се посочили. Благодаря предварително! Поздрави :)

Здравейте,

след увеличаването на дължината на композицията, предполагам че не сте увеличили и "дължината" на самия layer. Просто трябва да разтеглите десния край на "layer"-a до края на композицията.(също така може да отидете с "курсора на времето" в края на композицията и докато е селектиран layer-a да натиснете комбинацията ALT+].)

По принцип ключовете могат да излизат и извън дължината на самия "layer" и от там да се получи това "засичане".

За да прикачите снимка във форума просто трябва да натиснете "Print screen" бутона на клавиатурата и после в полето за писане - CTRL+V. Ще се появи картинката с няколко опции и трябва да натиснете най-горната иконка в ляво - за записване.

Поздрави.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.